Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Trädgårdsdesign & trädgårsarkitekter

Upptäck Vår Offerttjänst För Trädgårdsdesign

När det är dags att omvandla din trädgård till en vacker och funktionell plats kan vår offerttjänst hjälpa dig att hitta de bästa trädgårdsfirmorna med toppbetyg. Med oss kan du enkelt få offerter på trädgårdsdesign och trädgårdsstyling, och det bästa av allt - helt gratis och utan några förpliktelser.

Hitta Bra Trädgårdsfirmor Med Toppbetyg

Vi har sammansatt en grupp av pålitliga trädgårdsfirmor med beprövade topplistor. Dessa experter är redo att förvandla din trädgård till en drömliknande oas. Vår offerttjänst hjälper dig att hitta och komma i kontakt med dem på ett enkelt och smidigt sätt.

Jämför Offerter Och Få Rätt Pris På Trädgårdsdesign

Genom vår tjänst kan du ta emot offerter från flera trädgårdsfirmor och jämföra deras priser. Detta ger dig en översikt över kostnaden för trädgårdsdesign och trädgårdsstyling. Du kan vara säker på att du får den mest konkurrenskraftiga och rättvisa prissättningen för ditt projekt.

Helt Gratis Och Utan Att Binda Dig

Det bästa av allt är att vår offerttjänst är helt gratis att använda och du binder dig inte till något genom att begära offerter. Du har friheten att utforska dina alternativ och hitta den perfekta trädgårdsfirman utan några förpliktelser.

Så här funkar det

Att ta del av vår offerttjänst är enkelt:

1. Beskriv Ditt Projekt: Berätta för oss om dina trädgårdsplaner och behov. Lämna så detaljerad information som möjligt.

2. Hitta Bra Företag: Vi matchar dig med pålitliga trädgårdsfirmor med toppbetyg som är lämpliga för ditt projekt.

3. Jämför Offerter: Ta emot offerter från flera trädgårdsfirmor och jämför deras priser och tjänster.

4. Välj Din Favorit: Välj den trädgårdsfirma som bäst uppfyller dina behov och önskemål.

Med vår offerttjänst kan du enkelt och smidigt hitta trädgårdsfirmor med toppbetyg, jämföra offerter och få rätt pris på trädgårdsdesign och trädgårdsstyling. Oavsett om du vill förändra hela trädgården eller bara göra några förbättringar, är vår tjänst här för att göra processen enkel och problemfri. Ge din trädgård den uppmärksamhet den förtjänar och låt våra experter hjälpa dig att skapa din drömträdgård!

Tips på vad en offertförfrågan för din trädgård bör innehålla

Här är en punktlista över vad du bör inkludera i en offertförfrågan till en trädgårdsdesigner:

 1. Kontaktinformation: Namn, e-postadress, telefonnummer och eventuell adress.

 2. Projektbeskrivning: En kort översikt av projektets omfattning och vad du önskar uppnå med trädgårdsdesignen.

 3. Trädgårdens storlek: Angivelse av trädgårdens yta eller ungefärlig storlek.

 4. Stil och Tema: Beskriv önskad stil och tema för trädgården, t.ex. modern, romantisk, naturlig, minimalistisk etc.

 5. Funktionella Behov: Vilka funktioner önskar du i trädgården? Exempelvis uteplats, terrass, pool, odlingar, lekområde etc.

 6. Växtpreferenser: Om du har preferenser för vissa växtsorter, färger eller blomningstider.

 7. Läge och Förutsättningar: Beskriv om trädgården är i soligt, skuggigt eller blandat läge, samt markens beskaffenhet (sandig, lerig, etc.).

 8. Önskad Underhållsnivå: Ange hur mycket tid och arbete du är beredd att lägga på trädgårdens underhåll.

 9. Budget: Om du har en budget i åtanke för projektet, kan det vara bra att inkludera detta.

 10. Övriga Önskemål: Eventuella övriga specifika önskemål eller idéer du har för trädgårdsdesignen.

 11. Tidsram: Om det finns en specifik tidpunkt då du önskar att trädgårdsdesignen ska vara klar.

 12. Referenser eller Portfolio: Om du önskar, kan du be trädgårdsdesignern att dela med sig av tidigare arbeten eller referenser.

Genom att inkludera dessa punkter i din offertförfrågan ger du trädgårdsdesignern en tydlig bild av dina önskemål och behov, vilket hjälper dem att skapa en mer exakt och anpassad offert för ditt projekt.

Vad kostar det att anlita en trädgårdsarkitekt?

Kostnaden för att anlita en trädgårdsarkitekt i Sverige varierar beroende på flera faktorer:

 1. Omfattning av uppdraget: En enkel konsultation kan kosta mindre jämfört med ett komplett trädgårdsdesignprojekt som kan inkludera ritningar, växtförslag, belysningsdesign, bevattningssystem och mer.

 2. Erfarenhet och rykte: En mycket eftertraktad eller erfaren trädgårdsarkitekt kan ta ut högre avgifter än någon som är ny i branschen.

 3. Region eller stad: Kostnaderna kan vara högre i större städer eller i områden där trädgårdsdesign är särskilt populärt.

 4. Komplexitet i designen: Om ditt projekt kräver specialiserade växter, material eller konstruktionstekniker kan detta också påverka kostnaden.

Som en grov uppskattning, kan en trädgårdsarkitekt i Sverige debitera någonstans mellan 700 till 3000 SEK per timme eller mer beroende på de ovanstående faktorerna. Många trädgårdsarkitekter kan också erbjuda fasta priser för hela projektet, särskilt om det är ett större arbete.

För att få en exakt uppskattning av kostnaden rekommenderar vi dig att göra en offertförfrågan via oss. Då kan du se priset men också titta på vad som ingår i tjänsten, deras tidigare arbete och kundrecensioner.

Våra senaste förfrågningar

Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Vi vill utreda hur en ändring av planlösningen av bottenvåningen på vår villa skulle kunna se ut, samt tillbyggnad av en övervåning.

Lotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Jag och min sambo bor idag i en lägenhet byggd 1835 i centrala delarna av Uppsala. Lägenheten är idag en 2:a på nästan 110 kvadratmeter och med en takhöjd på ca 3,30m.
Vi har nu ett behov av att få till en planlösning som gör…

Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Byta ut altan och liten pool båda från 2004 till ny, större altan och ny, större pool, inklusive insynsskydd och solskydd. Adress Morotsvägen 12, Ekängen, 582 76 Linköping

Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Scandbridge Development AB söker arkitekt för framtagande av bygglovshandlingar avseende konvertering av ca 120m2 råyta till tre bostadslägenheter i bv av flerfamiljshus från 1950-talet i Bromma, företrädesvis med goda referenser från liknande projekt. Vänligen kontakta oss vid intresse för mer information om projektet. Prisoffert behöver…

Nisha bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Hej
Jag behöver en trädgårdsarkitekt för planering av trädgård och runt pool

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Jag bor i en villa på 108 kvm, byggd 2018. Nu ska vi ansöka om bygglov för en utbyggnad på ca. 35 kvm med 2 extra sovrum och ett nytt badrum.

Pustelnik bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Jag skulle vilja ha en tillbyggnad till huset på two våning.
Förlänga min befintliga hus ca 4,5 m. Det blir kök på nedervåningen och two rum på andra våning. Mvh

Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Arkitekt

Vill ha hjälp att göra en ritning på en öppning av en del av en vägg som ska bli som en bardisk. Vill gärna veta vad en ritning på det skulle kosta undrar även om ni kommer och mäter exakta mått åt oss för ett…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.